Lähes 10 prosenttia Bitcoin Miner -maksuista on nyt vaihtotalletusten osuus

  • Beitrags-Autor:
  • Beitrags-Kategorie:Blockchain

Keskitetyillä pörsseillä on yhä tärkeämpi rooli Bitcoinin verkkotoiminnassa
Lähes 10 prosenttia Bitcoin Miner -maksuista on nyt vaihtotalletusten osuus

Glassnoden tuoreiden tietojen mukaan lähes 10 prosenttia Bitcoin-tapahtumista käytetään nyt talletuksiin keskitettyihin pörsseihin, mikä on korkein taso tammikuun 2018 jälkeen.

Tämä osoittaa, että keskitetyillä pörsseillä, joiden tulevaisuudesta käydään nyt kiivasta keskustelua DeFi-puomin keskellä, on edelleen tärkeä rooli Bitcoinin ketjutoiminnassa.

Pörsseissä palkkojen määräävä asema kasvaa
Vaihtotalletusten osuus vuoden 2020 alussa oli vain neljä prosenttia kaivosmiehen kokonaistuloista.

Heidän osuutensa on sittemmin kasvanut yli kaksinkertaisesti, mutta se ei ole vielä saavuttanut 14 prosentin huippua, joka saavutettiin heti sen jälkeen, kun BTC kosketti nykyistä elinajansa korkeinta, lähes 20000 dollaria.

Tuolloin tämä pörssin Bitcoin-maksu-dominointi merkitsi rakkularallin kärkeä vuonna 2017.

Lähes 50 prosenttia kaikista kaivosmaksuista käytettiin vaihtotoimintaan salausmaian huipulla.

Nuggetin uutisten toimitusjohtaja Alex Saunders ehdotti näkemyksellisesti, että viimeisimmän piikin johti Bitcoin-maxit, jotka muuntivat BTC: nsä synteettisiksi versioiksi Ethereum-lohkoketjussa.

Liittyvät
Salausvaihdot tallensivat melkein yhden miljardin dollarin arvosta spot-määriä elokuussa. Tarkista johtajat
Tapaa „CeDeFi“

Vaikka hajautetut pörssit ovat olleet jo jonkin aikaa, Ethereum-pohjaisen automaattisen markkinatuottajan Uniswapin meteorinen nousu aiheutti vakavan vaaran heille. Kuten U.Today kertoi, se onnistui ylittämään Coinbasen päivittäisessä kaupankäynnissä elokuun lopulla.

Tämä sai Binancen lisäämään aggressiivisesti DeFi-peliäan, ja sen toimitusjohtaja Chanpeng Zhao pyrki luomaan CeDeFi-yhtiön yrityksen äskettäin käynnistämän 100 miljoonan dollarin rahaston avulla.