Säkerhet på Bitcoin Revolution

När det gäller säkerhet har Bitcoin Revolution haft en ganska färgstark och händelserik historia. Allt började med den första hackerattacken som mäklaren drabbades av 2015 och förlorade 1500 BTC. Förlusten var inte alltför allvarlig ekonomiskt sett, även om den hade en annan typ av inverkan. Den avslöjade nämligen att börsens säkerhet hade brister, vilket uppmuntrade framtida cyberattacker att försöka sig på att råna den. Och visst, året därpå lyckades de.

Läs mer om det här ämnet här: https://www.indexuniverse.eu/sv/bitcoin-revolution-bluff/

År 2016 drabbades börsen av en av de största förlusterna inom bitcoin på grund av hackning. Endast näst efter den ökända Mt. Gox-incidenten förlorade företaget en massiv summa på 120 000 BTC, vilket allvarligt påverkade dess ekonomiska resultat. Bitcoin Revolution lyckades hantera situationen utan att skada sina kunder, eftersom de betalade tillbaka de 36 procent som de tog ut från kundkonton. Men inte ens det var slutet på de dåliga nyheterna för börsen.

I april 2017 frös Wells Fargo börsens konton. Naturligtvis påverkade frysningen mäklaren allvarligt, vilket fick dess priser att fluktuera kraftigt. Situationen var ganska frustrerande för kunderna, eftersom den gjorde att de inte kunde genomföra sina vanliga sätt att handla. Incidenten fick mäklaren att dra sig tillbaka från USA.

Ännu mer nyligen avslöjades det att börsen hade förlorat tillgång till 850 miljoner dollar eftersom en av deras betalningsförmedlare hade fått sina medel tagna. Dessutom finns det tvivel om giltigheten av dess finansiering som cirkulerar på Bitcoin Revolution. Vissa verkar tro att företaget faktiskt inte har alla sina kundmedel och att det går på pumpen.

Som sådan, även om börsen har några hyfsade säkerhetsåtgärder för kunderna, är det övergripande säkerhetsmåttet relativt lågt. Mäklarens förflutna väcker ovärdiga frågor om dess integritet och framtida motståndskraft.

Lägre avgifter

Bitcoin Revolution‘ maker-taker-avgiftsstruktur gör att den kan erbjuda de lägsta avgifterna till sina kunder. Naturligtvis kan de inte göra det för alla, eftersom det skulle vara ett utmärkt sätt att köra sig själva i konkurs. Vad de däremot kan göra är att få avgifterna att sjunka när användarnas handelsvolymer ökar. Vid massiva investeringsnivåer blir handel helt utan avgifter en möjlighet.

Avgifter och villkor

När det gäller avgifterna hos Bitcoin Revolution är de ganska hanterbara. De varierar från något undermåliga med lägre personliga handelsvolymer till utmärkta med högre volymer. Vid handel följer avgifterna en maker-taker-struktur. För makers varierar avgifterna från 0,1 % till helt obefintliga, medan de hänger på 0,2-0,1 % för takers.

När det gäller insättningar och uttag ändras deras avgifter beroende på metod. Det finns ingen avgift för kryptoinsättningar, förutsatt att deras värde är över 1 000 dollar, medan börsen tar en del av insättningarna. Priset varierar beroende på vilken typ av kryptovaluta du tar ut och ändras över tiden. Det finns en avgift på 0,1 % för banköverföringar i båda riktningarna om du inte vill skynda på saker och ting, vilket höjer uttagsavgiften till 1 %. Om det finns en hög frekvens eller volym av bankuttag på ditt konto hoppar avgifterna ännu högre till 3 %.

När det gäller handelsvillkoren har börsen en ganska solid uppsättning. Antalet av dess handelspar är högt, vilket ger en anständig variation. Det finns ett alternativ för handel med hävstång, vilket möjliggör ökade intäkter med högre risk. Plattformen utmärker sig också som både enkel och kraftfull, vilket lämnar ett gott intryck på de flesta som har använt den.